Psykomotoriikalla yhteistoimintaa päivään!

8.2.2016

Metropolia AMK:n opiskelijat Riikka Laitinen ja Annamari Lehto toteuttivat opinnäytetyössään 12 psykomotorista harjoitetta esi- ja alkuopetukseen. Yhteistyössä ESLU:n Liikkumaan! -hankkeen kanssa toteutetut harjoitteet löytyvät nyt myös Skillilataamosta ja ovat näin ollen vapaasti sinunkin käytössäsi! Kokeile vaikka jo tänään!

Siirry Skillilataamoon klikkaamalla tästä, valitse kohdasta Näytä kaikki kategoriat - korttisetit - Yhteistoimintaa päivään

Huom! Kehitämme Skillilataamo -palvelua jatkuvasti ja otammekin palautetta ja kehittämisehdotuksia vastaan enemmän kuin mielellämme! Mikä toimii? Mikä ei? Mitä sisältöjä toivoisit palveluun? Kerro ideasi sähköpostitse info@innostunliikkumaan.fi. Palkitsemme aina hyvistä palautteista!

Psykomotoriset harjoitteet korostavat kehollisuutta, yhteistoimintaa sekä suhdetta ympäristöön

Psykomotoriikka on lähestymistapa, jossa yhdistyvät keho ja mieli. Harjoitteilla tuetaankin liikkumista, mutta myös persoonallisuuden kehittymistä. Urheilullisuuden ja kilpailullisuuden sijaan psykomotoriikka korostaa iloa, elämyksellisyyttä ja onnistumista. Näin ollen psykomotorisista harjoitteista suurimman hyödyn saavat tukea tarvitsevat osallistujat, mutta lähestymistapa sopii aivan jokaiselle.

Lue lisää Suomen Psykomotoriikkayhdistyksen Facebook -sivuilta tai kotisivuilta