Kiinnostaisiko Skillit haltuun! -koulutus?

17.5.2016

Skillit haltuun! -koulutus sopii erityisen hyvin aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajille, kerhotoimintaa järjestäville, seurojen ohjaajille tai ihan vain alakouluikäisten lasten ohjaamisesta kiinnostuneille.

Työpajanomaisessa koulutuksessa ei pakaroita istumalla puuduteta. Mitä nyt muutama PowerPoint -slide katsellaan, jotta saadaan riittävät lähtötiedot motorisista taidoista, motoriikan haasteista ja motoristen taitojen havainnoinnista. 

Skillit haltuun! -koulutuksen suurinta antia ovatkin harjoitteet, joiden avulla osallistuja oppii huomioimaan järjestämässään toiminnassa entistäkin paremmin kaikki lapset - eli myös ne, joilla on haasteita motoriikassaan. Näinpä osallistuja oppii mm.

  • ymmärtämään erilaisten ohjaus- ja opetustyylien sopivuutta eri tilanteisiin
  • luomaan toiminnalle sellaisen rakenteen, että se tukee erilaisia oppijoita
  • soveltamaan harjoitteita esimerkiksi ohjein ja välinein
  • ymmärtämään, että palautteenannolla on iso merkitys motoristen taitojen harjoittelussa 

Lisäksi osallistujat tulevat sinuiksi Skillilataamo -palvelun kanssa, josta löytyykin käyttökelpoisia harjoitteita pitkäksi aikaa.

45-90 minuuttinen Skillit haltuun! -koulutus on sisällöltään taipuisa ja järjestelyiltään joustava, joten se sopii osaksi seminaariohjelmaa, henkilökunnan koulutuspäivää tai sitten ihan vain erilliseksi koulutuksekseen. Osallistujia mukaan mahtuu 15-50.

Järjestämme koulutuksia mahdollisuuksien mukaan eri puolilla Suomea. Koulutuksen hyvä puoli on myös se, että se on maksuton.

Kiinnostuitko Skillit haltuun! -koulutuksesta? Ota yhteyttä info@innostunliikkumaan.fi tai puhelimitse 044 0533408 (Jussi Saarinen).

Huom! Panethan merkille, että Motoriikan haasteet oppimisessa - tiedosta, tunnista, tue! -koulutukset pyörivät täyttä häkää! Tutustu niihin Koulutukset -osiosta.